Icon securitate LibraPay

Livrare

Livrarea in municipiul Iasi este gratuita

Florarul nu taxeaza suplimentar transportul produselor comandate la domiciliu, atata timp cat destinatarul se afla strict pe raza municipiului Iasi, indiferent de cartier. Transportul in afara municipiului se taxeaza la kilometru, functie de distanta pe care o avem de strabatut pana la destinatar. Tariful perceput in aceasta situatie este de un leu/km si se poate calcula extrem de usor apeland la orice solutie de calculare a distantelor pe sosea avand punct de plecare municipiul Iasi.

Exceptii de plata transportului

Orice comanda care depaseste valoarea de 400 lei va beneficia in mod gratuit de transport la destinatar, cu conditia ca acesta sa locuiasca in judetul Iasi. O alta conditie este ca lansarea comenzii sa aiba loc cu cel putin sapte zile inainte de data de livrare. Lansarea comenzii se contorizeaza din momentul confirmarii platii.
Pentru siguranta tranzactiilor financiare ce priveste ambele parti, nu vom accepta decat servicii de payment autorizate si verificate. Pentru ca nivelul de incredere sa fie maxim, va recomandam si chiar va incurajam sa folositi serviciul PayPal, procesator de plati activ in Romania.

 

Icon securitate LibraPay
nice webcounter
Hit Counter