Politica de Confidentialitate

Florarul va garanteaza securitatea datelor dumneavoastra

Florarul nu stocheaza informatii legate de tranzactii finaciare cum ar fi datele de procesare a cardurilor de debit sau credit. Toate tranzactiile de payment se vor face printr-un operator procesator de plati autorizat si recunoscut. Florarul are incheiat contract pentru tranzactii securizate cu operatorul LibraPay, procesatorul de plati al bancii Libra Bank, lucru semnalizat vizibil pe site. In afara acestui operator, pentru clientii din strainatate care vor sa faca numai pentru plati in valuta, v-am pus la dispozitie serviciile operatorului PayPal, operabil si in Romania. Florarul respecta caracterul privat si administreaza in conditii de siguranta si numai in scopurile specificate datele furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website.

Formularul de inregistrare/comanda prezentat pe website cere informatii prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta. Informatiile pe care le colectam de la clienti ne ajuta sa personalizam si sa imbunatatim in permanenta experienta dvs. pe acest site. Tipurile de informatii pe care le colectam sunt:

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: bancile implicate in platile on-line, organismele internationale de carduri si furnizori de servicii/produse, respective conform Legii 677/2001, catre institutiile abilitate.

Respectam intimitatea clientilor si suntem stricti in angajamentul de a nu transmite datele dvs. cu caracter personal catre terti. Vom folosi aceste informatii exclusiv in scopul pentru care au fost destinate (pentru plasarea comenzilor), precum si pentru informatii comerciale cu privire la acest magazin. Nu incurajam SPAM-ul, nu vom oferi adresa dvs. de e-mail catre terti, nu vom vinde, nu vom comercializa sau schimba adresa dvs. de email obtinuta prin intermediul acestui site si nu vom divulga adresa dvs. de e-mail sau adresele de livrare altor persoane care acceseaza acest site.