Oferte speciale
Esquire
Buchet 15 trandafiri albi care aminteste de cavalerismul ..
120,00 lei 100,00 lei
Icon securitate LibraPay

Evenimente

In viata fiecaruia dintre noi au loc evenimente de toate felurile, placute sau mai putin placute. Indiferent de natura lor, florile sunt o prezenta obligatorie. Ne vom stradui mereu sa va oferim cele mai bune solutii pentru fiecare eveniment in parte. Contati pe experienta noastra si veti fi la inaltimea evenimentului la care veti lua parte. Toti ne dorim acest lucru.

 

Ordine:
Afiseaza:
Afisare: Lista Grila
Amadeus
Un buchet multicolor de flori alcatuit din cele mai frumoase plante ale verii, marcat de energia solara si de bucuria dezlantuita a naturii. Oferit in orice ocazie, acest buchet va aduce lumina pe chipul celui care il va primi.   ..
190,00 lei 200,00 lei
Beethoven
La vederea acestui buchet, iti va rasuna oda bucuriei cantata de cei 15 trandafiri roz din acest minunat buchet. Daruieste-i pentru ca asa simte ca trebuie sa faca romanticul incurabil din tine!   ..
140,00 lei 150,00 lei
Cupidon
Fie ca esti elev indragostit, student inamorat sau simplu muritor, primul gest pe care esti dator sa-l faci este sa trimiti sageata lui Cupidon direct la tinta.   ..
20,00 lei
Desire
O simbolistica usor de descifrat, incarcata de noblete si emotie. Albul crinilor exporta o dorinta nevinovata, stapanita si rafinata. Un buchet de o semnificatie aparte.   ..
90,00 lei 100,00 lei
Diva
O compozitie florala pentru o diva. Cu o incarcatura speciala, aceasta compozitie va face deliciul unui eveniment special, umpland spatiul cu rafinament si eleganta.   ..
140,00 lei
Dreams
Un vis in culori dintre cele mai frumoase si mai vesele. Acest buchet merge oferit cu orice ocazie, emotia starnita de catre aceste flori poate fi potrivita cu orice eveniment din viata fiecaruia dintre noi.   ..
50,00 lei
Esquire
Buchet 15 trandafiri albi care aminteste de cavalerismul britanic, un simbol al elegantei masculine si care defineste un comportament de dandy.   ..
100,00 lei 120,00 lei
Fantasy
Un aranjament floral cu 21 de trandafiri galbeni si roz asezati cu dibacie intr-un cosulet de nuiele. Efectul vizual creat este unul de exceptie, cosuletul putand fi asezat atat la interior cat si la exterior. Un cadou care va va face remarcat pentru o lunga perioada de timp.   ..
240,00 lei
Flash
Emotia creata de surpriza primirii unei cutii cadou va fi dublata de efectul vizual oferit de asezarea celor 13 gerbera astfel incat sa ofere un spectacol de lumina puternica, asemenea unui flash. Alegerea cutiei este optiunea dumneavoastra, ea poate fi cu funda sau cu inimioare.   ..
140,00 lei
Idol
Trebuie sa fie prezent pe biroul ei pentru ca este imposibil de evitat privirii. Simplu si elegant, are un aer indraznet si plin de propuneri. Prezenta acestui buchet te bucura, absenta lui te nelinisteste.   ..
33,00 lei
Mea Culpa
Un buchet simplu si convingator, care spune de sine: iarta-ma!. Pentru ca impacarea trebuie sa aiba un pret, un gest potrivit insotit de un buchet vocal cu glasul a 25 de trandafiri rosii.   ..
240,00 lei
Passion
Simplitate si bun gust, trasatura acestui buchet compus din 25 de trandafiri sangerii, care dezvaluie o pasiune navalnica, demna de spiritul latin al natiei noastre.   ..
220,00 lei 240,00 lei
Icon securitate LibraPay
nice webcounter
Hit Counter