Oferte speciale
Esquire
Buchet 15 trandafiri albi care aminteste de cavalerismul ..
120,00 lei 100,00 lei
Icon securitate LibraPay

Aranjamente florale

Nobletea se distinge din aranjamentele facute cu mult stil si cu eleganta cultivata. Sunt adevarate momente de magie in care se petrec emotiile date de efectele vizuale si cromatice la care participa activ priceperea si imaginatia.
Incercam sa va prezentam o parte dintre aranjamentele care posibilitatile noastre. Suntem deschisi la orice forma de creatie care sa va puna in valoare veleitatile artistice.

 

Ordine:
Afiseaza:
Afisare: Lista Grila
Diva
O compozitie florala pentru o diva. Cu o incarcatura speciala, aceasta compozitie va face deliciul unui eveniment special, umpland spatiul cu rafinament si eleganta.   ..
140,00 lei
Rebel
Simplu si neconformist, mai putin dator standardelor actuale (buchetul este compus din sase trandafiri !!! ), acest buchet va inveseli un spatiu diurn si nu va trece neobservat intr-un mediu supus activitatilor de birou sau de business.   ..
55,00 lei 60,00 lei
Baba Norocoasa
Ti-ai ales baba? Uite cu ce poti sa-ti surprinzi primavara, facand-o sa zambeasca la tine! Un buchetel cochet, de primavara, asezat intr-o vaza ceramica simpatica este o solutie completa pentru a face o impresie puternica la inceput de primavara. ..
60,00 lei
Cos alb cu trandafir Saint Tropez
Un strop de frumusete mediteraniana intr-un cosulet alb cu un trandafir mic catarator. Pentru persoanele iubitoare de soare si caldura, pentru cei care lumina conteaza cu adevarat. Un sarut al soarelui cu pasiunea celor din sud. ..
50,00 lei
Icon securitate LibraPay
nice webcounter
Hit Counter