Oferte speciale
Esquire
Buchet 15 trandafiri albi care aminteste de cavalerismul ..
120,00 lei 100,00 lei
Icon securitate LibraPay

Buchete

Buchete de flori mestesugit aranjate cu rafinament si eleganta pentru persoanele dragi, pentru iubite sau pentru mirese, buchete de flori pentru orice tip de ocazie,  toate facute cu pasiune si gingasie pentru a arata ca florile stiu sa vorbeasca acolo unde cuvintele nu o mai pot face.
Va ajutam sa va alcatuiti buchetul perfect pentru orice tip de eveniment la care urmeaza sa va prezentati, vom face astfel incat participarea dumneavoastra la acel eveniment sa nu poata trece neobservata.

 

Ordine:
Afiseaza:
Afisare: Lista Grila
Amadeus
Un buchet multicolor de flori alcatuit din cele mai frumoase plante ale verii, marcat de energia solara si de bucuria dezlantuita a naturii. Oferit in orice ocazie, acest buchet va aduce lumina pe chipul celui care il va primi.   ..
190,00 lei 200,00 lei
Beethoven
La vederea acestui buchet, iti va rasuna oda bucuriei cantata de cei 15 trandafiri roz din acest minunat buchet. Daruieste-i pentru ca asa simte ca trebuie sa faca romanticul incurabil din tine!   ..
140,00 lei 150,00 lei
Cupidon
Fie ca esti elev indragostit, student inamorat sau simplu muritor, primul gest pe care esti dator sa-l faci este sa trimiti sageata lui Cupidon direct la tinta.   ..
20,00 lei
Desire
O simbolistica usor de descifrat, incarcata de noblete si emotie. Albul crinilor exporta o dorinta nevinovata, stapanita si rafinata. Un buchet de o semnificatie aparte.   ..
90,00 lei 100,00 lei
Diva
O compozitie florala pentru o diva. Cu o incarcatura speciala, aceasta compozitie va face deliciul unui eveniment special, umpland spatiul cu rafinament si eleganta.   ..
140,00 lei
Dreams
Un vis in culori dintre cele mai frumoase si mai vesele. Acest buchet merge oferit cu orice ocazie, emotia starnita de catre aceste flori poate fi potrivita cu orice eveniment din viata fiecaruia dintre noi.   ..
50,00 lei
Esquire
Buchet 15 trandafiri albi care aminteste de cavalerismul britanic, un simbol al elegantei masculine si care defineste un comportament de dandy.   ..
100,00 lei 120,00 lei
Idol
Trebuie sa fie prezent pe biroul ei pentru ca este imposibil de evitat privirii. Simplu si elegant, are un aer indraznet si plin de propuneri. Prezenta acestui buchet te bucura, absenta lui te nelinisteste.   ..
33,00 lei
Mea Culpa
Un buchet simplu si convingator, care spune de sine: iarta-ma!. Pentru ca impacarea trebuie sa aiba un pret, un gest potrivit insotit de un buchet vocal cu glasul a 25 de trandafiri rosii.   ..
240,00 lei
Passion
Simplitate si bun gust, trasatura acestui buchet compus din 25 de trandafiri sangerii, care dezvaluie o pasiune navalnica, demna de spiritul latin al natiei noastre.   ..
220,00 lei 240,00 lei
Rainbow
Dupa o ploie de vara, rapida si racoroasa, iti zambeste curcubeul. Bucurie si lumina, o nota de optimism si voie buna pe care acest buchet le daruieste cu generozitate. Va face placere sa fie privit si admirat in ocazii mai delicate, unde un gand pozitiv si un astfel de buchet va echilibra starea emotionala.   ..
290,00 lei
Rebel
Simplu si neconformist, mai putin dator standardelor actuale (buchetul este compus din sase trandafiri !!! ), acest buchet va inveseli un spatiu diurn si nu va trece neobservat intr-un mediu supus activitatilor de birou sau de business.   ..
55,00 lei 60,00 lei
Icon securitate LibraPay
nice webcounter
Hit Counter