Oferte speciale
Esquire
Buchet 15 trandafiri albi care aminteste de cavalerismul ..
120,00 lei 100,00 lei
Icon securitate LibraPay

Ghivece

De dimensiuni si forme dintre cele mai variate, plantele ne pot insoti in activitatea nostra zilnica atat la birou sau institutii publice, cat si acasa sau in locurile cele mai frecventate. Este aproape imposibil sa iti inchipui un spatiu cu destinatie locuinta sau birou fara a aseza in locurile prielnice plante decorative. De la cele mai mici pina la cele cu dimensiuni impresionante, plantele au viata lunga in ghivece si nu fac altceva decat sa ne sporeasca armonia cu gingasia si prezenta lor.

 

Ordine:
Afiseaza:
Afisare: Lista Grila
Anthurium
Un ghiveci cu o planta deosebita, care merita facuta cadou in cel mai clasic mod posibil. Toti avem intre cunostintele noastre persoane care s-ar bucura enorm sa primeasca in dar o astfel de planta ..
50,00 lei
Crizantema pitica in ghiveci
Crizantemele pitice sunt de o gingasie extraordinara, pastelate si vesele. Crizantemele sunt flori de gradina. Daca vom cumpara aceste flori, este necesar sa le transplantam cat de repede in gradina. Daca nu avem aceasta posibilitate trebuie sa schimbam imediat ghiveciul cu unul mai mare, cu mai mult pamant usor, care sa se dreneze bine. Udarea se va face seara sau dimineata, la baza plantelor, cu apa depozitata in sticle cu cel putin 2 zile inainte. ..
12,00 lei
Gradinar - masca de ghiveci pictata manual
Un grup de copii inimosi si-au propus un plan financiar pentru scoala la care invata si de aceea s-au pus pe manufacturat. Bucurosi ne-am angajat sa-i ajutam si iata un nou produs iesit din minutele lor mici, dar indeminatice. Masca este realizata manual din deseuri de lemn si pictata in culori acrilice, apoi lacuita in trei straturi pentru o viata indelungata. Este dimensionata pentru ghiveci a carui diametru maxim nu depaseste 15 cm, insa daca doriti o altfel de dimensiune, dati-ne o saptamina ragaz pentru lucru. Multumim! ..
35,00 lei
Kalanchoe in ghiveci
Numele stiintific al plantei este Kalanchoe (se pronunta Calansoe), nume popular nu are. Originea plantei se situeaza in Madagascar. Este o planta perena, cu inaltimea si diametrul maxim de 30 cm (tinde sa capete o forma globulara, mai ales daca aveti grija sa-i formati „coroana” prin „ciupiri” repetate ale varfurilor). Frunzele sunt carnoase, suculente, foarte lucioase, decorative prin ele insele. Florile pot fi rosii, oranj, galben sau mov, si sunt asezate in buchetele. Inflorirea se produce de-a lungul a mai bine de jumatate de an (dar, in conditii propice, se prelungeste..
12,00 lei
Narcise galbene
Primavara are o serie de vestitori care amintesc de soare si lumina, printre acestia aflandu-se si narcisele galbene. Bulgari mici si luminosi, aceste flori fac senin din orice zi moharata. ..
20,00 lei
Icon securitate LibraPay
nice webcounter
Hit Counter