Oferte speciale
Esquire
Buchet 15 trandafiri albi care aminteste de cavalerismul ..
120,00 lei 100,00 lei
Icon securitate LibraPay

Cutii

Aici este un sector in care noi am fost pionieri in Romania, cutiile cu flori. Este adevarat ca nu avem o traditie in toata puterea cuvantului in a livra flori in cutie, insa ne-am straduit sa tinem pasul cu tendintele cele mai in voga din lumea larga si tocmai de aceea am creat si am inceput sa folosim tot mai des aceasta formula care a inceput sa cunoasca adepti si la noi. Este o forma eleganta de a transmite flori printr-un curier si da foarte bine prin modernismul solutiei.

 

Ordine:
Afiseaza:
Afisare: Lista Grila
Flash
Emotia creata de surpriza primirii unei cutii cadou va fi dublata de efectul vizual oferit de asezarea celor 13 gerbera astfel incat sa ofere un spectacol de lumina puternica, asemenea unui flash. Alegerea cutiei este optiunea dumneavoastra, ea poate fi cu funda sau cu inimioare.   ..
140,00 lei
Caseta lemn "La Vie en Rose"
La Vie en Rose este cadoul de care aveai nevoie. Cind nu gasesti un cadou potrivit pentru cineva important, aceasta cutie delicata si eleganta, cu un model realizat prin tehnica decupajului, este la fel de potrivita fie ca e vorba de mama, sefa, nasa, profesoara ori n-are importanta. Cutia din lemn are 23x16x12 cm, este lucrata manual de catre copii de 12-13 ani care au un plan ambitios pentru scoala la care invata. De retinut ca aceasta cutie poate fi personalizata cu numele celei dragi, ori poate deveni un cadou corporativ cu un mesaj sau cu logo-ul companiei. Mesajele pot fi ada..
60,00 lei
Cutia Fearless
Fearless, fara teama de a da gres, asa se traduce mesajul acestei cutii cadou. Se pun la bataie un buchet de flori generos, o sticla de vin superb ornata prin metoda decoupage, o cutie de bomboane de ciocolata si o cutie pe masura asteptarilor oricarei femei. Succes garantat!... ..
120,00 lei
Enigma
Cutie cu flori asociate, crini si trandafiri roz, care vor crea o emotie puternica inca inainte de a fi deschisa. Cutia poate fi una cu funda sau cu inimioare, functie de alegerea facuta. ..
160,00 lei
Icon securitate LibraPay
nice webcounter
Hit Counter