Icon securitate LibraPay

Produs Romanesc

Afisare: Lista / Grila
Ordine:
Afiseaza:
Amadeus
Un buchet multicolor de flori alcatuit din cele mai frumoase plante ale verii, marcat de energia solara si de bucuria dezlantuita a naturii. Oferit in orice ocazie, acest buchet va aduce lumina pe chipul celui care il va primi.   ..
190,00 lei 200,00 lei
Caseta lemn "La Vie en Rose"
La Vie en Rose este cadoul de care aveai nevoie. Cind nu gasesti un cadou potrivit pentru cineva important, aceasta cutie delicata si eleganta, cu un model realizat prin tehnica decupajului, este la fel de potrivita fie ca e vorba de mama, sefa, nasa, profesoara ori n-are importanta. Cutia din lemn are 23x16x12 cm, este lucrata manual de catre copii de 12-13 ani care au un plan ambitios pentru scoala la care invata. De retinut ca aceasta cutie poate fi personalizata cu numele celei dragi, ori poate deveni un cadou corporativ cu un mesaj sau cu logo-ul companiei. Mesajele pot fi ada..
60,00 lei
Cutia Fearless
Fearless, fara teama de a da gres, asa se traduce mesajul acestei cutii cadou. Se pun la bataie un buchet de flori generos, o sticla de vin superb ornata prin metoda decoupage, o cutie de bomboane de ciocolata si o cutie pe masura asteptarilor oricarei femei. Succes garantat!... ..
120,00 lei
Gradinar - masca de ghiveci pictata manual
Un grup de copii inimosi si-au propus un plan financiar pentru scoala la care invata si de aceea s-au pus pe manufacturat. Bucurosi ne-am angajat sa-i ajutam si iata un nou produs iesit din minutele lor mici, dar indeminatice. Masca este realizata manual din deseuri de lemn si pictata in culori acrilice, apoi lacuita in trei straturi pentru o viata indelungata. Este dimensionata pentru ghiveci a carui diametru maxim nu depaseste 15 cm, insa daca doriti o altfel de dimensiune, dati-ne o saptamina ragaz pentru lucru. Multumim! ..
35,00 lei
Sticla vin pentru masa de Craciun si Revelion
Este cadoul ideal pentru sarbatorile de iarna, poate orna cu efect garantat orice masa pregatita pentru a sarbatori Craciunul sau Revelionul. Aceasta sticla cu vin poate fi oferita angajatilor, familiei sau prietenilor dragi, poate orna cu succes o masa dintr-o sala de restaurant pregatita pentru festivitati de iarna. Se adreseaza deopotriva cabanelor, pensiunilor, restaurantelor dar si familiilor mai mari sau mai mici. Sticlele sint ornate manual si contin 0,75 litri vin rosu de calitate, insa se pot umple si cu vinul preferat al clientului. Pentru comenzi mai mari de 10 sticle va rugam sa..
80,00 lei
Icon securitate LibraPay
nice webcounter
Hit Counter