Icon securitate LibraPay

Sere Mosu

Afisare: Lista / Grila
Ordine:
Afiseaza:
Diva
O compozitie florala pentru o diva. Cu o incarcatura speciala, aceasta compozitie va face deliciul unui eveniment special, umpland spatiul cu rafinament si eleganta.   ..
140,00 lei
Cos alb cu trandafir Saint Tropez
Un strop de frumusete mediteraniana intr-un cosulet alb cu un trandafir mic catarator. Pentru persoanele iubitoare de soare si caldura, pentru cei care lumina conteaza cu adevarat. Un sarut al soarelui cu pasiunea celor din sud. ..
50,00 lei
Crizantema pitica in ghiveci
Crizantemele pitice sunt de o gingasie extraordinara, pastelate si vesele. Crizantemele sunt flori de gradina. Daca vom cumpara aceste flori, este necesar sa le transplantam cat de repede in gradina. Daca nu avem aceasta posibilitate trebuie sa schimbam imediat ghiveciul cu unul mai mare, cu mai mult pamant usor, care sa se dreneze bine. Udarea se va face seara sau dimineata, la baza plantelor, cu apa depozitata in sticle cu cel putin 2 zile inainte. ..
12,00 lei
Kalanchoe in ghiveci
Numele stiintific al plantei este Kalanchoe (se pronunta Calansoe), nume popular nu are. Originea plantei se situeaza in Madagascar. Este o planta perena, cu inaltimea si diametrul maxim de 30 cm (tinde sa capete o forma globulara, mai ales daca aveti grija sa-i formati „coroana” prin „ciupiri” repetate ale varfurilor). Frunzele sunt carnoase, suculente, foarte lucioase, decorative prin ele insele. Florile pot fi rosii, oranj, galben sau mov, si sunt asezate in buchetele. Inflorirea se produce de-a lungul a mai bine de jumatate de an (dar, in conditii propice, se prelungeste..
12,00 lei
Icon securitate LibraPay
nice webcounter
Hit Counter